Betöltés alatt... Kérem várjon...

Aroma diffúzorok

Hirlevél feliratkozás


Grapefruit olaj (10 ml)

  • Kép: 1
Egységár:
751.-Ft
Termékazonosító:
GRA10
Kiszállítás:
1500.-Ft (Fix szállítási költség)
Készleten van:
2
Bookmark and Share


Termékleírás

Grapefruit olaj (10 ml)

Előállítása

A grapefruit olaját kétféle eljárással nyerhetjük ki a gyümölcs héjából, vízgőz desztillációval vagy hideg préseléssel. A lédús grapefruit gyümölcs héja értékes illóolaj forrás. A grapefruit illóolaj egy igazi keserédes, friss citrusos finomság.

Hatása

Az illóolaj főbb hatásaiként a fertőtlenítő, antimikrobiális, nyugtató, valamint a bőr alatti szövetek vérellátását és nyirokkeringését elősegítő hatásokat lehet megemlíteni. A grapefruitolajat e hatások miatt szorongások oldására és a meghűlések okozta kellemetlen tünetek enyhítésére lehet használni aromalámpák vizébe cseppentve vagy levegőbe porlasztva, illetve a légzés könnyítését célzó inhaláló keverékek alkotórészeként.  

  • nyugtató
  • hangulatjavító
  • élénkítő

Mihez illik leginkább?

  • Geránium
  • Levendula 

 

VIGYÁZZ!
Fényérzékenyítő, ezért napozás, szoláriumozás előtt használata tilos.

FIGYELMEZTETÉS!
Az illóolajok természetes módon biztonságosak és kevés nem kívánt mellékhatásuk van, ha van egyáltalán, azonban érdemes odafigyelnünk pár apróságra. Külsőleg használatosak! Bőrön való felhasználás előtt alkarunk belső bőrére cseppentsünk 1-2 csepp illóolajat és dörzsöljük be. Ha nem jelentkezik néhány óra elteltével viszketés és pirosodás, biztonságosan használhatjuk masszírozáshoz, fürdéshez és borogatáshoz is. Gyermekek elől gondosan zárja el! Tárolja hűvös, fénytől védett helyen! Higítatlanul ne használjon illóolajat a bőrén! Kérje ki orvosa véleményét, mielőtt illóolajat használna, amennyiben várandós vagy orvosi kezelés alatt áll!

A hasonló termékek ebben a kategóriában

Azok a látogatók, akik a fenti terméket látták az alábbiakat szintén megnézték

Kívánságlistám

Kattintson az alábbi gombra, hogy hozzáadja a Grapefruit olaj (10 ml) terméket Ön kívánság listájához.

Itt járt ...