Betöltés alatt... Kérem várjon...

Aroma diffúzorok

Hirlevél feliratkozás


Ylang-ylang olaj (10 ml)

 • Ylang-ylang (10 ml)
Egységár:
1149.-Ft
Termékazonosító:
YLA10
Kiszállítás:
1790.-Ft (Fix szállítási költség)
Készleten van:
2
Bookmark and Share


Termékleírás

YLANG-YLANG OLAJ 10 ML

 

Előállítása

Magas, hajlékony, méltóságteljes növény az ylang-ylang, más néven parfümfa. Évente, tavasszal vagy ősszel a hajnali napsütésben szedik a virágokat. A lehető legrövidebb időn belül nekilátnak, hogy vízgőzös lepárlással elkülönítsék az illóolajat, a gyártási folyamat napokig is eltarthat. Körülbelül 50 kg frissen szedett virágból lesz 1 kg ylang-ylang olaj.

 

Hatása

Tapasztalati tény, hogy az ylang-ylang megnyugtatja az idegrendszert, oldja az izomgörcsöket és lazítja a feszült izomzatot. Oldja a menstruációs görcsöket és gyógyír a PMS-re is. A változó kori tüneteket szintén csillapítja. Az európai pszichoterápiás kezelések bebizonyították, hogy hatásos ellenszere a depressziónak és az idegi eredetű feszültségnek. Az ylang-ylang olaja lecsillapít, és megnyugtatja a túl heves érzelmek miatt feldúlt lelket. Megfékezi a szorongást, csillapítja a stressz hatásait és az ezzel kapcsolatos érzelmi gondokat. Mérsékeli az aggályoskodást és általában a feszültséget, megóv a sűrű hangulatváltozástól. Erőteljesen csillapítja a haragot, a félelmet és a csalódottságot, miközben előmozdítja a szeretet, a biztonság és a higgadt derű keletkezését. Kitartóvá teszi az embert változások átvészelésekor. Felkelti a belső igényt, hogy méltányoljuk önmagunkat és a többieket, felnyitja a szemünket a világ valódi szépségére. Az ylang-ylang olaja egyértelműen növeli az érzékiséget, vágyteli elragadott hangulatba ringatja használóját és mély ellazultságot eredményez. Javítja a szerelmi hajlandóságot.

 

 • megnyugtat
 • oldja a menstruációs görcsöket
 • gyógyír a PMS-re
 • csillapítja a változókori tüneteket
 • afrodiziákum
 • megfékezi a szorongást
 • stresszoldó
 • erőteljesen csillapítja a haragot, félelmet, csalódottságot

 

Mihez illik leginkább?

 • Grapefruit
 • Levendula
 • Szantálfa

 

FIGYELMEZTETÉS!
Az illóolajok természetes módon biztonságosak és kevés nem kívánt mellékhatásuk van, ha van egyáltalán, azonban érdemes odafigyelnünk pár apróságra. Külsőleg használatosak! Bőrön való felhasználás előtt alkarunk belső bőrére cseppentsünk 1-2 csepp illóolajat és dörzsöljük be. Ha nem jelentkezik néhány óra elteltével viszketés és pirosodás, biztonságosan használhatjuk masszírozáshoz, fürdéshez és borogatáshoz is. Gyermekek elől gondosan zárja el! Tárolja hűvös, fénytől védett helyen! Higítatlanul ne használjon illóolajat a bőrén! Kérje ki orvosa véleményét, mielőtt illóolajat használna, amennyiben várandós vagy orvosi kezelés alatt áll!

A hasonló termékek ebben a kategóriában

Azok a látogatók, akik a fenti terméket látták az alábbiakat szintén megnézték

Kívánságlistám

Kattintson az alábbi gombra, hogy hozzáadja a Ylang-ylang olaj (10 ml) terméket Ön kívánság listájához.

Itt járt ...